Benzinariile TSV, o adevarata insula a civilizatiei

Vestea buna este ca nevoile oamenilor de pe drum depind putin de regiune, istorie, traditii. Oamenii doresc sa alimenteze rapid, sigur si eficient masina si sa-si reinnoiasca fortele de a conduce mai departe. Majoritatea oamenilor vor aprecia benzinaria si calitatea acesteia, dupa curatenia si iluminarea exteriorului si interiorului statiilor de benzina. Vei recunoaste benzinariile TSV, dupa calitatea mirosului de cafea si a prospetimii. Proprietatile de baza ale benzinariei TSV sunt doar un subiect cu surprize placute. Calitatea serviciului clienti intr-o cafenea de la benzinarie poate fi impartita in trei niveluri principale: de baza, avansat si maxim. Potrivit statisticilor, unde nisa business-ului non-combustibil si fast-food este dezvoltata ca, probabil, in nicio alta tara, 89% din lanturi raman la nivelul de baza al dezvoltarii. Dar, pachetul standard de calitate de servicii pentru clienti, este bine cunoscut soferilor care isi alimenteaza masinile la benzinariile TSV.

Calitatea serviciilor de la benzinariile TSV

Doar 3% dintre benzinarii opereaza in modul maxim de servicii pentru clienti si ofera un serviciu care depaseste asteptarile clientilor. De exemplu, benzinariile TSV ofera cafeaua de dimineata aromata, un sandwich sanatos, standarde de servicii ridicate. Cunoscand mentalitatea conducatorilor auto, este usor sa presupuna ca soferii isi doresc imediat obiectivul maxim. La prima vedere, acest serviciu nu contine nicio problema speciala pentru executie. Personalul de servire de la benzinariile TSV este amabil cu clientii, respectuos si serviabil. Cu mai putin de zece ani in urma, putini oameni si-ar fi putut imagina ca o benzinarie moderna ar arata mai mult ca un sediu superdotat, decat ca un loc pentru alimentarea masinilor.

Incredibil, dar adevarat – benzinariile TSV devin norma lumii moderne. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in acelasi timp, poti rezolva o serie de nevoi. O selectie bogata de cafea aromata de inalta calitate, o gama de sandwich-uri diferite pentru toate gusturile, scaune si fotolii confortabile, internet de mare viteza si multe servicii suplimentare, care maresc confortul sederii la benzinarie. Practica proiectelor implementate de TSV in benzinariile din retea, precum si partenerii si colegii, confirma faptul ca profitul din vanzarea de produse si servicii conexe la benzinariile TSV, a egalat sau chiar depaseste veniturile generate din vanzarea de combustibil. Acest fapt ii face pe multi proprietari si manageri de retele de benzinarii sa se gandeasca serios la perspectivele de dezvoltare sau, mai degraba, la reformatarea modelului de afaceri obisnuit al unei benzinarii clasice.

Ce inseamna o benzinarie moderna?

Dupa parerea multora, o benzinarie moderna inseamna, in primul rand, confort si satisfacerea numarului maxim de solicitari ale unei persoane moderne intr-un singur loc. Apropo, toaleta de la benzinarie este in general o problema separata. Toaleta este cea care joaca punctul final in evaluarea benzinariilor TSV. In primul rand, ar fi recomandabil sa acorzi atentie designului siglei. Sigla digitala creste semnificativ eficienta primei impresii. Plasarea unui panou LED cu luminozitate ridicata este o tendinta in ultimii ani. In primul rand, acest lucru se datoreaza continutului dinamic. Dinamica este de cel putin trei ori mai eficienta decat statica. Utilizarea panourilor cu doua fete este ideala. Datorita contrastului, continutului luminos si dinamic, probabilitatea de a atrage atentia soferilor care trec pe langa benzinariile TSV creste de cateva ori. Informarea doar despre pretul combustibilului este cu siguranta benefic. Un panou de publicitate dinamic suplimentar te ajuta sa gasesti cu usurinta benzinaria TSV si, de asemenea, te ajuta sa faci o pauza de o cafea sau de un sandwich, daca ti-e foame.

Panoul digital modern, in parte, indeplineste functia de „magnet de atentie”, ca o vitrina digitala in magazine. Informatiile prezentate in mod viu, cu capacitatea de a actualiza continutul de la distanta, imbunatateste calitatea, cantitatea si durata contactelor vizuale. Toate acestea impreuna vorbesc despre calitatea benzinariilor TSV si despre calitatea serviciilor oferite. Unul dintre principalele obiective ale TSV este sa iasa in evidenta fata de concurenta si sa atraga atentia soferilor.

Implementarea tehnologiei

Se poate spune ca utilizarea solutiilor moderne la benzinariile TSV nu este viitorul, ci mai degraba prezentul. Si cu cat conducatorii auto isi dau seama mai devreme de acest fapt, cu atat au mai multe sanse de a beneficia de servicii de cea mai inalta calitate, care cresc in fiecare zi. Fluxurile nesfarsite de masini au nevoie de benzina in timp util. Nimeni nu va sta inactiv la o coada lunga pentru benzina, stiind ca urmatoarea benzinarie va fi peste cateva zeci de kilometri. De aceea, la benzinariile TSV a fost dezvoltat un sistem modern de alimentare, putand plati rapid si in siguranta.

In acelasi timp, o benzinarie moderna de pe sosea, asa cum este TSV, este perceputa nu doar ca un loc in care iti poti umple rezervorul la masina, ci si ca o oportunitate de a te relaxa si de a manca ceva. Benzinariile TSV sunt o adevarata insula a civilizatiei, care acopera nevoile maxime asociate unui drum lung. Realitatile lumii moderne se schimba in fiecare an. Pentru a ramane pe linia de plutire in afaceri, este necesar sa reactionezi la schimbari nu numai rapid, ci si corect. Benzinariile TSV stiu ce isi doresc clientii si le ofera totul din plin. Chiar si in orasele mari majoritatea serviciilor inalt tehnologizate sunt doar in faza de proiect. De aceea, pentru scepticii care se indoiesc de calitatea serviciilor oferite de benzinariile TSV inalt tehnologizate si care deja a implementat servicii de calitate si fiabile pentru clientii sai, sunt invitati sa vada pe viu ce inseamna sa alimentezi dintr-o benzinarie moderna, care se respecta pe sine si evident pe clientii sai. Alege sa faci plinul la masina la benzinariile TSV, unde iti poti bea cafeaua de dimineata si poti manca un sandwich proaspat si de calitate.

Postări recente