Care sunt avantajele TSV Web APP?

Benzinariile sunt locatii foarte importante pentru orice persoana care are autoturism.  O benzinarie cu sisteme moderne de alimentare si carburant de calitate, este TSV. Poti descoperi aceasta benzinarie in Bucuresti si in localitatile care inconjoara capitala. Pentru a vedea care sunt locatiile si a afla mai multe informatii, poti accesa link-ul urmator: https://tsvpetroliere.ro/. Pentru zona corporate, exista beneficii multiple ce tin de alimentarea cu anumite cantitati mari de carburant. Cu cat este mai mare cantitatea de carburant utilizata, cu atat vor fi reduceri mai mari, folosind cardul TSV. Acest card de fidelitate ofera posibilitatea transformarii punctelor in reduceri, atat la benzina sau motorina, cat si la diverse obiecte de pe rafturile benzinariilor preferate TSV. Iata care sunt avantajele de a folosi TSV Web App:

  1. Folosind TSV Web App poti sa descoperi imediat traseul cel mai bun pana la o benzinarie TSV

Poti descoperi imediat traseul potrivit pentru tine folosind aplicatia TSV. Vei afla cea mai apropiata locatie si vei vedea in timp real care sunt ofertele prezente.

  1. Poti salva cautarile in telefon si data viitoare te poti folosi de acestea

De asemenea, te vei bucura de posibilitatea de a salva in telefon locatiile care ti-au placut sau care sunt apropiate de locurile unde vrei sa ajungi. Le vei folosi usor data viitoare cand vrei sa alimentezi.

  1. Totul este disponibil in orice limba, facand accesul foarte usor la informatie

Poti avea beneficiul de a folosi informatiile in orice limba, astfel putand sa primesti directii sau preturi conform nevoilor tale sau ale colegilor tai.

  1. Se poate folosi de pe telefon sau de pe laptop

Sistemul modern al aplicatiei permite folosirea acesteia de pe telefon sau chiar desktop sau laptop. Poti sa vezi tot ce ai nevoie in timp real. TSV ofera card de fidelitate si sisteme moderne, precum si motorina Super TSV special aditivata.

Postări recente