Care sunt principalele 3 beneficii ale cardului TSV

benzinarie perfecta pentru zona corporate, este TSV. Aici sistemele de alimentare sunt moderne, carburantul este de calitate, iar punctele acumulate prin intermediul cardului de fidelitate, pot aduce multe discount-uri. Pentru mai mutle informatii si pentru a vedea cele 17 locatii din Bucuresti si din localitatile care inconjoara capitala, poti accesa link-ul urmator: https://tsvpetroliere.ro/. Iata care sunt principalele 3 beneficii pe care le ai atunci cand decizi sa aplici pentru cardul TSV:

  1. Cardul TSV este perfect pentru zona corporate

Cardul TSV este perfect pentru zona corporate pentru ca este valabil pentru o alimentare cu cel putin 1000 de litri/luna. Astfel, daca faci transporturi diverse, indiferent de domeniul de activitate, poti accesa ofertele TSV. Cardul este bun pentru alimentarile majore din fiecare luna. Poti obtine discount-uri multiple si te vei bucura de ofertele disponibile permanent.

  1. Obtii discount-uri suplimentare la motorina si benzina prin folosirea cardului TSV

Cei care detin cardul TSV se vor bucura de oferte surpriza, de discount-uri suplimentare in momentul alimentarii. Astfel, cardurile TSV sunt de mare ajutor, mai ales pentru cei care alimenteaza in cantitate mare, benzina, motorina sau chiar motorina Super TSV special aditivata.

  1. Prin acumularea punctelor pe cardul TSV, ai reduceri la urmatoarele alimentari

De fiecare data cand alimentezi, ai, pe langa reducerea din acel moment, o acumulare de puncte. Aceste puncte se pot folosi in doua moduri. Astfel, poti folosi punctele pentru reduceri suplimentare la urmatoarea alimentare cu carburant, sau poti utiliza punctele pentru reduceri legate de alte tipuri de produse de pe rafturile benzinariilor.

TSV este benzinaria care ofera multiple avantaje si foloseste sisteme de alimentare moderne. Poti descarca si folosi aplicatia TSV Web App, care te ajuta sa gasesti rapid cea mai apropiata benzinarie, care iti arata ofertele prezente si preturile in timp real.

Postări recente