BENEFICIAZĂ DE ULTRA PROMOȚII CU CARD TSV, valabil de la minim 1000 de litri alimentați într-o lună.

PROMOȚII SPECIALE ÎN BENZINĂRIILE TSV

Sisteme moderne de alimentare TSV

Sistemele moderne de alimentare TSV îți oferă rapiditate, benzinăriile sunt dotate cu personal suplimentar pentru facilitarea unui tranzit fluent. Poți obține atât cardul TSV direct în benzinărie cât și ofertele speciale care constau în reduceri la prețul carburantului și în bonusuri de produse servite în benzinăriile noastre.

Card TSV

Profită acum de cardul TSV prin care obții discount-uri suplimentare la carburanți: benzină, gaz și motorină premium / aditivată. Punctajul obținut prin cumpărarea de carburant îți oferă reduceri la următoarele alimentări. Mai mult, clienții fideli care dețin carduri TSV, primesc oferte speciale la produsele de pe rafturile benzinăriilor noastre. Valabil pentru consum de minim 1000 litri/lună.

Accesează aplicația

Accesează aplicația pentru a vedea care este cea mai apropiată benzinărie TSV de locația curentă. Aplicația îți va solicita locația GPS și îți va reda un calcul în km până la cea mai apropiată benzinărie.

OFERTA BUSINESS

Dacă deții o flotă auto poți economisi substanțial prin oferta business pentru consum mai mare de 1000l/lună. Indiferent dacă ești un șofer care parcurge mulți km sau deții mai multe autoturisme, oferta bazată pe consumul lunar îți aduce beneficii în plus.

OPȚIUNEA BUSINESS ESTE ȘI PENTRU TINE !

Dacă deții o flotă auto poți economisi substanțial prin oferta business pentru un consum mai mare de 1000l/lună. Indiferent dacă ești un șofer care parcurge mulți km sau deții mai multe autoturisme, oferta bazată pe consumul lunar îți aduce beneficii în plus.

Oferte curente în benzinăriile TSV

PROMOȚII LA PRODUSELE DIN BENZINĂRIILE TSV

REDUCERI ÎN BENZINĂRIILE TSV

TSV oferă reduceri în benzinării pe baza punctelor acumulate pe cardul de client.

REDUCERI MULTIPLE

Prin acumularea punctelor, TSV oferă reduceri la alimentarea cu carburanți.

PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Grație sistemelor moderne de alimentare poți plăti rapid și în siguranță.