Adevarata ospitalitate in Romania are un nume: benzinarii TSV

Benzinariile sunt deschise non-stop. Si da, aceste benzinarii moderne nu miros a benzen in evaporare sau a motorina, ci a cafea proaspat preparata si sandwich proaspat preparat. In timpul noptilor intunecate, atunci cand esti pe sosea si ti-e foame, parca toata mancarea a disparut de mult si nimeni nu ar fi dispus sa prepare ceva pentru o persoana infometata. Atunci vei intalni in cale una dintre benzinariile TSV care iti poate oferi un sandwich cu care sa te saturi. O benzinarie TSV este un complex dotat situat pe marginea drumului. Scopul sau principal este de a alimenta vehiculele. Cele mai comune benzinarii sunt cele care umplu masinile cu combustibili traditionali cu hidrocarburi, adica benzina si motorina. Dar la benzinariile TSV consumatorului i se ofera mai mult decat atat.

Benzinariile TSV au devenit atat de inradacinate incat ofera soferilor nu numai benzina si motorina, ci si personal de service la pompa si de servire in sectorul food-coffe. Dorinta angajatilor benzinariei de a face sederea soferilor la benzinarie confortabila si placuta, a fost perpetuata de benzinariile TSV. In realitate, de mult timp, nimeni nu s-a gandit serios sa ofere clientilor servicii de cea mai inalta calitate si personal de servire calm, prietenos si foarte serviabil. In afara de vanzarea benzinei, majoritatea benzinariilor au achizitionat echipamente nu foarte tehnologizate, au construit un fel de sopron si au recuperat rapid investitiile. Ideea unei statii de benzina dotata cu cele mai recente tehnologii, prin furnizarea unei game de servicii suplimentare, a fost adoptata de benzinaria TSV.

Benzinarii TSV – Adevaratele concepte

Conceptele deschise de bistro si magazin te invita sa zabovesti intr-o atmosfera speciala, de bine. Aici vei gasi produse de care ai nevoie in drumul tau cu masina. De asemenea, specialitati de cafea si gustari de inalta calitate. Pur si simplu simte-te bine in numeroasele benzinarii TSV modernizate, cu zone de inalta calitate pentru a zabovi. Desigur, soferii abia incep sa se obisnuiasca cu faptul ca poti manca ceva de calitate, chiar la benzinarie si nu trebuie sa mergi in mod special la fast-food sau la o cafenea situata in apropiere pentru asta. Drumurile pe care camionagiii si soferii in general petrec zile si nopti, sunt in acest sens mai atractive pentru ei, deoarece exista benzinariile TSV. Dandu-si seama de potentialul bunurilor si serviciilor non-combustibile, proprietarii de benzinarii se gandesc din ce in ce mai mult la modernizarea statiilor existente.

Dar, in tot acest timp exista benzinaria TSV care iti poate oferi o cafea de dimineata, precum si un sandwich, o pompa de benzina moderna la care plata se face mult mai rapid, avantaje Web App TSV, cardul TSV care iti ofera discounturi suplimentare, si mai mult decat atat, detinatorii cardurilor TSV obtine de pe rafturile benzinariei oferte speciale la produse. Panoul verde albastru cu ceasca de cafea savuroasa, iti arata clar promotiile, precum si preturile la benzina si motorina. Valorile corporative de calitate, transparenta si orientare catre client, sunt baza succesului si a satisfactiei clientilor benzinariei. In special in lumea de afaceri agitata si din ce in ce mai complexa, este important sa le fie garantate clientilor claritate, incredere si fiabilitate. In zona digitala, pe langa aplicatia Web APP TSV, benzinariile TSV dezvolta solutii software personalizate.

Postări recente