Benzinarie TSV – Ce ofera benzinariile TSV pentru zona business?

benzinarie care ofera beneficii pentru zona business, este exact ceea ce iti doresti.

Poti avea avantaje de fiecare data cand alimentezi si te vei bucura de reduceri suplimentare. Totul este posibil cu ajutorul benzinariilor TSVpetroliere.ro. Pentru a putea vedea unde gasesti cele 17 benzinarii TSV din capitala si din localitatile din regiunile inconjuratoare, poti accesa site-ul folosind link-ul urmator: https://tsvpetroliere.ro/. Iata ce anume ofera benzinariile TSV pentru zona business:

  1. Ai parte de cardul de fidelitate TSV pentru orice tip de afacere care implica alimentare de peste 1000 de litri pe luna

Cardul de fidelitate TSV este perfect pentru zona business. El este conceput pentru a fi folosit de catre afaceri care au nevoie de peste 1000 de litri/luna. Astfel, indiferent de zona ta de activitate, poti aplica pentru cardul TSV, daca ai un consum mare de litri. Astfel, poti avea firma de transporturi nationale sau internationale, poti avea un business care implica deplasari pentru anumite persoane sau poti avea flota de masini. In oricare dintre aceste situatii, te poti bucura de cardul plin de beneficii. Cu ajutorul lui vei avea discount-uri suplimentare la alimentare. In urma tranzactiilor, vei avea puncte acumulate. Aceste puncte se vor transforma in reduceri pentru urmatoarele alimentari sau in discount pentru produse de pe raft.

  1. Poti obtine posibilitatea de a plati in siguranta, cu sisteme moderne

Sistemele moderne de alimentare sis de plata, recomanda benzinariile TSV pentru zona business. Poti plati direct cu cardul.

  1. Poti descarca aplicatia TSV Web App si te poti bucura de beneficiile prezente

Ai parte de o aplicatie care sse numeste TSV Web App. Ea poate sa fie folosita direct de pe telefon sau de pe laptop. Iti va arata cea mai apropiata locatie, vei putea sa o salvezi si sa o folosesti ulterior.

Postări recente