Lipsa optiunilor de plata direct la pompa

Timpii lungi de asteptare se numara printre primele trei lucruri care ii deranjeaza pe clientii de la benzinarii. De multe ori se formeaza cozi lungi la pompele de benzina si la plata, mai ales in orele de varf, in timpul traficului de vacanta si cand preturile la combustibil sunt ieftine. Pentru soferii de camion, timpii lungi de asteptare la benzinarie duc la o pierdere enervanta de timp in timpul programului lor de lucru. La benzinariile TSV nu se intampla acest lucru, deoarece timpii de asteptare sunt scurti. Sistemul de plata este unul avansat, poti vedea ofertele in timp real, iar tehnologia API Google Maps ofera suport in orice limba si pentru orice locatie din Romania sau strainatate. Mai mult decat atat, pentru soferii de camioane si companii exista oferte corporate. Acest lucru inseamna un consum de minim de 1000 l/luna, valabil pentru companiile care detin flote auto, companiile de transport sau logistica.

Lipsa optiunilor de plata direct la pompa

Pe langa timpii lungi de asteptare la benzinarie, lipsa optiunilor de plata direct la pompa – de exemplu pentru plata convenabila prin smartphone – este unul dintre cele mai importante puncte de critica conform sondajelor. Doar aproximativ 36 la suta isi platesc bonul de combustibil in numerar. Optiunile moderne de plata direct la pompa de benzina reduc, prin urmare, timpii de asteptare la plata la benzinarie.

Serviciu de calitate la benzinariile TSV

Serviciul neprietenos la benzinarie provoaca adesea nemultumiri in randul soferilor de autoturisme si camioane. Un serviciu incompetent care poate oferi doar ajutor insuficient cu intrebari sau probleme este, de asemenea, o suparare frecventa. Multi clienti ar dori, de asemenea, acces gratuit la internet ca serviciu pentru pauza lor la benzinarie. Acest lucru este posibil la benzinariile TSV. S-au dus vremurile in care mergeai la benzinarie doar pentru a face plinul si a lua un bidon de ulei de motor sau lame de stergator noi, inainte de a parasi acest loc inospitalier. Astazi, TSV este un loc de intalnire popular. Gustari rapide si o cafea de dimineata, precum si oferte si bonusuri.  Oamenilor le place sa obtina toate acestea si multe altele de la benzinaria la care isi alimenteaza masina.

Exista chiar si produse la oferte. Conceptul functioneaza ca un succes sigur. Dar numai la benzinariile TSV operatorii s-au gandit temeinic la beneficiile pe care sa le ofere clientilor. Metodele de plata sunt la fel de convenabile pentru clienti si angajati si ofera, de asemenea, numeroase functii pentru analiza cererii, gestionarea masinilor si fidelizarea clientilor. Pana si preturile pot fi optimizate in functie de situatie, ceea ce se potriveste tuturor clientilor carora, in general, preturile la benzinarie sunt prea mari. Si asta nu este tot. Cardurile de carburant TSV pot permite chiar si o verificare rapida a intregii achizitii.

Postări recente